Kurzbeschreibung

Die neue Art des Kaffeemachens: Der Kaffeeautomat CUBE 4' von NIVONA bringt Aroma-Technologie in kompakte Maße. Dank des innovativen Click Cup so einfach wie möglich für mahlfrischen Espresso und Kaffee. Ein Kaffeeautomat, der Ideen von Siebträger, Kaffeevollautomat und Kapselmaschine in sich vereint. Alles mit dem charakteristischen Klick. Click Click Coffee. So hat Kaffee noch nie geschmeckt.
Ausgezeichnet mit dem German Design Award 2024 in der Kategorie "Excellent Product Design Kitchen", mit dem Red Dot Award 2024 und dem iF Design Award 2024.

Eigenschaften

Velikost nádoby na fazole
Na přibližně 250 gramů zrnkové kávy
Vyjímatelná nádrž na vodu (objem)
1,4 litru

Geschmack

Nastavitelná síla kávy
V 5 fázích
Nastavitelná teplota kávy
Ve 3 fázích
Nastavitelné množství kávy
(přibližně 20 ml - 240 ml)
Systém Aroma Balance
Dostupné na

Komfort

Přihrádka na prášek pro jednu porci mleté kávy
Dostupné na
Tovární nastavení receptů
Lze změnit
Živé vysílání
Dostupné na

Pflege

Automatická péče pro odstraňování vodního kamene a čištění
Zahrnuto
Kontrolní ukazatel výměny filtru
Dostupné na

Technik

Tlak čerpadla
Až 15 barů

Technische Details

Breite
225 mm
Höhe
320 mm
Länge
210 mm
Gewicht
4.95 kg

Káva Click Click


Nic se nevyrovná vůni kávy, klapání zrn při sypání, stékání pěny do šálku. Káva působí na všechny naše smysly. Je společníkem ve chvílích, kdy jsme zcela sami se sebou. Bez rozptýlení. Přesně tento pocit jsme zachytili v kávovaru CUBE 4'. Pro každého, kdo miluje kávu. Díky šálku Click Cup s inovativní přípravou, který kombinuje technologie portafiltru, plně automatického kávovaru a kávovaru na kapsle. V kompaktních rozměrech.

Jak dnes nosit potěšení


S cestovní taškou CUBE 4': Díky kompaktním rozměrům se CUBE 4' vejde kamkoli. lidé rádi pijí kávu. Ať už v bytě, na studentské koleji, garsonce, karavanu nebo prázdninovém bytě. A právě proto může být s touto taškou kdekoli.

Objevte cestovní tašku CUBE 4'

Kávovar CUBE 4' představuje nový způsob přípravy kávy. Tak jednoduché a tak inovativní. Jak přesně funguje? Šálek Click Cup se umístí do polohy pro mletí na levé straně. Čerstvě namletá káva padá z mlýnku přímo do šálku Click Cup.

Nabídka CUBE 4' vám přímo ukazuje, co a jak máte udělat. Po mletí je čas na vaření. Jednoduše přesuňte Click Cup do pozice pro vaření - zleva doprava na CUBE 4'. Pomocí páčky sevřete Click Cup. Odtud můžete v nabídce nastavit vše pro přípravu dokonalé kávy nebo espressa. Množství kávy, teplotu a chuťový profil lze nastavit tak, aby vyhovoval každému šálku a každé chuti.

A odtud: Užijte si to. Kávovar CUBE 4' vám nyní připraví kávu nebo espresso na míru. Rychlé a spolehlivé čištění se provádí pouhým otočením zápěstí: pohybem páčky uvolníte Click Cup zpět nahoru. Vyjměte Click Cup a jednou otočte, dokud nezacvakne. Uvařený kávový prášek nyní vypadne přímo jako puk. Rychle otřete Click Cup hadříkem. Hotovo.

Vaše nová oblíbená káva čeká

Určeno pro naše modely CUBE 4' a plně automatické kávovary: Objevte odrůdy kávy NIVONA. Od ovocné kávy Arezzo (100 % Arabica) přes univerzální kávu Milano (50 % Arabica / 50 % Robusta) až po kofeinovou sílu Torino (100 % Robusta). Naše kávové odrůdy pokrývají celou škálu káv a jednoduše ukazují, co všechno můžete z kávy získat. Každý zde objeví svou novou oblíbenou kávu. Vyrobeno pro chvíle potěšení.

Prohlédněte si ji právě teď